ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, SLIKOPLESKARSTVO IN ŠTUKATERSTVO
STILDOM d.o.o.
Jurčičeva ul. 11
2230 Lenart
tel.: 02/720 64 16
fax: 02/729 24 15
GSM: 041/767 105, 041/331 656
finaldom@triera.net


Če se želite prijaviti na naša e-obvestila, vpišite vaš e-naslov in kliknite gumb "prijava".


(Po pritisku na gumb "prijava" se strinjate, da želite prejemati obvestila o akcijah in novostih.)
O podjetju

Opis in zgodovina podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1979 pod prvotnim imenom Slikopleskarstvo Družovec z dvema zaposlenima. Že v drugem letu delovanja je podjetje prevzelo vzdrževalna dela pri SDK Maribor in njihovih podružnicah. Z njimi je podjetje sodelovalo 23 let, vse do konca preoblikovanja SDK v AJPES.
Prav tako je podjetje 12 let izvajalo vzdrževalna dela na objektu Hotela Slavija v Mariboru. V kratkem času so dobili ponudbo podjetja Gradis, za katerega se izvajali večja dela:
- 50-stanovanjski blok v Sladkem Vrhu,
- 50-stanovanjski blok v Ulici heroja Šlandra v Mariboru,
- farme govejih pitancev,...

Leta 1997 se je podjetje preimenovalo v Stildom. Pred desetimi leti je podjetje začelo izdelovati mavčne štukature in odlitke, katere so razvili na podlagi lastnega znanja. V sodelovanju s podjetjem Novolit izdelujejo tudi fasadne profile iz stiroporja, ki jih dodatno obdelajo. Postopek izdelave je A-testiran pri ZAC Maribor.

Od vsega začetka sta podjetje vodila mojster in njegova žena, sedaj družinsko tradicijo nadaljuje sin, ki ima opravljen mojstrski izpit.
Podjetje redno sodeluje na gradbenih sejmih v Sloveniji in izobražuje svoje delavce doma in v tujini. Že vrsto let podjetje sodeluje s Srednjo gradbeno šolo v Mariboru in izobražuje vajence.


Lokacija

Ljubljana - Lenart: 139 km
Maribor - Lenart: 17 km
Murska Sobota - Lenart: 37 km


Copyright by Stildom, tehnična izvedba: E-KODA minerva